Het bedrijf

Het Bloembollenbedrijf Fa. J. Hopman & Zn. wil graag mee denken met de klant. Wij zijn flexiebel en doen alles wat mogelijk is om na te komen wat we afspreken. Wij leveren op de tijd en plaats wanneer de klant dat wil. Wij streven naar lange en duurzame relatie’s.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam en verantwoord ondernemen spreekt voor zich bij Fa. J. Hopman & Zn. Zo doen wij onder andere mee met MPS. Sinds januari 2018 recyclen we al ons water en vangen we het regenwater op. Hierdoor wordt er niet meer geloosd op het riool en het oppervlakte water. We zijn hierdoor zelfvoorzienend qua water gebruik. Dit is een milieu ontlastende manier van werken. We streven ernaar om de inzet van chemische middelen zo veel mogelijk te beperken.

Nieuwe soorten

In een samenwerkingsverband, Expecto veredeling, ontwikkelen we samen met 5 andere kwekers nieuwe soorten tulpen. De eerste soorten hiervan zijn goed door de testfase gekomen en zijn inmiddels op de markt gebracht. Voor een impressie van onze nieuwe soorten kijk dan even op de webiste van Expecto.

Toekomst

Voor nu en de toekomst willen we een betrouwbare partner zijn. Uiteraard voldoen wij aan alle (wettelijke) eisen die er gesteld worden. 

Rondleiding

Heeft u interesse in een rondleiding door dit bedrijf? Kijk dan voor de mogelijkheden op de site van bij-Ellen.

Verkoop producten

Voor bedrijven neem contact met ons op via de bekende kanalen. Particulieren kunnen voor bloemen en bollen terecht bij-Ellen.

Bedrijfsfilm


© Fa. J. Hopman & Zn. 2023
Gerealiseerd door:
147Media.nl